Sorozatbetörők

2018.10.28. 11:59

Elfogták a pásztói férfit, aki társával több sziráki ingatlanba is betört

A pásztói rendőrök elfogták a 40 éves férfit.

Mint korábban arról hírt adtunk, a Pásztói Rendőrkapitányság eljárást folytat lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt egy 20 éves és egy 40 éves sziráki lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján egy 20 éves férfi társával, egy 40 éves sziráki férfival október 15-re virradó éjszaka a felújítás alatt álló sziráki közösségi ház udvarára bemásztak, majd az ingatlan egyik bejárati ajtaját kifeszítették. Az irodahelyiségből csokoládét, vízforralót, szódagépet, szeszes italokat, további használati eszközöket és élelmiszert tulajdonítottak el.

A két férfi október 15-én a reggeli órákban egy sziráki családi ház melléképületeinek ajtajáról a lakatokat lefeszítették, majd a garázst és műhelyt átkutatták és onnan több őz és dámszarvas agancsot, valamint különböző méretű és hosszúságú elektromos vezetékeket vittek el.

A rendőrség információja alapján a 40 éves férfi több az elmúlt időszakban Szirák településen elkövetett vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható.

A rendőrök október 15-én fogták el és gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették a 20 éves férfit, akinek a bíróság bűnügyi felügyeletét elrendelte. Ugyanakkor a hatóság elfogató parancsot bocsátott ki a 40 éves férfi ellen, akit a nyomozók október 25-én Szirák belterületén elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A hatóság tagjai a 40 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, melyet a bíróság október 27-én elrendelt.

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!