Körözés

2018.03.28. 20:40

Szökésben: lelépett a házi őrizetből a bátonyi férfi

Zabari Zoltán megszegte a házi őrizet szabályait és ismeretlen helyre távozott.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság 12060/121/2018. bűnügyi számon folytat eljárást Zabari Zoltán ellen.

A rendőrkapitányságra március 28-án vagyon elleni bűncselekmények gyanúja miatt előállított és más bűncselekmény miatt házi őrizetben lévő 32 éves férfi a rendőri intézkedés alól kivonta magát, ismeretlen helyre távozott. A férfi a házi őrizet helyéül kijelölt bátonyterenyei lakóhelyére nem tért vissza, felkutatására tett rendőri intézkedések idáig nem vezettek eredményre, a rendőrhatóság elrendelte körözését.

Fotó: police.hu

Zabari Zoltán körülbelül 180 centiméter magas, szeme színe barna, haja fekete, rövidre nyírt, oldalra fésült.

Kérik, hogy aki a képen látható Zabari Zoltánt felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon (3070 Bátonyterenye, Kossuth Lajos út 4.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentést tehet a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-32-312-148-as hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!