Kazár

2018.03.10. 09:29

Saját udvaráról lopták el autóját

Egy 31 éves kazári férfit fogtak el és hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába  március 4-én az éjszakai órákban tett bejelentést a sértett, miszerint kazári családi háza udvarán parkoló személygépjárművet ismeretlen személy ellopta.

Fotók: police.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói és körzeti megbízottjai a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves kazári férfit. A férfi a nyomozás adatai alapján március 4-én az éjszakai órákban az egyik kazári ingatlan udvarára bement, majd a nyitott gépjárművet – az abban hagyott indítókulccsal – beindította és elhajtott azzal.

A gyanúsított a gépjárművet Vizslás belterületén hátrahagyta, azonban abból egy rádiósmagnót, GPS készüléket, hangfalat, akkumulátort és a csomagtartóban elhelyezett különféle kézi szerszámokat tulajdonított el.

A férfit a rendőrök a napokban elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és jármű önkényes elvétele bűntett, valamint lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában