Nógrád megye

2018.03.25. 11:32

Csúnya balesetek történtek szombaton (fotók)

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Endrefalva belterületén március 24-én egy személygépkocsi vezetője egy ingatlan kapubejárójához kívánt balra kanyarodni, azonban nem győződött meg arról, hogy egy mögötte közlekedő gépkocsi már megkezdte járműve előzését és a két autó összeütközött. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a személygépkocsi sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

Egy 23 éves férfi közlekedett személygépkocsival a 2-es számú főúton Rétság irányából Szendehely felé. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan összeütközött egy, a párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest belső forgalmi sávjában szabályosan közlekedő szlovák honosságú gépjárművel. Az ütközés hatására a szlovák hatósági jelzésű autó egy vele azonos irányban, a külső forgalmi sávban közlekedő tehergépkocsi bal oldalának csapódott. A baleset következtében négy ember sérült meg.

A balesetek körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

A megye területén további egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Forrás: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!