Nógrád megye

2018.03.12. 13:02

Alaposan kijutott a balesetekből

Volt dolguk bőven a nógrádi helyszínelőknek.

Egy 35 éves nő közlekedett személygépkocsival Pásztó, Alkotmány úton 2018. március 11-én 12 óra 5 perckor, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen ütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival, majd tovább sodródva, frontálisan ütközött egy szintén vele szemből érkező autóval. A baleset során két személy megsérült.

Mint arról korábban beszámoltunk, 18 óra 35 perckor halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 21-es számú főúton, Bátonyterenye külterületén, ahol egy személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze. A baleset következtében egy 56 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg további három személy megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A megye területén további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Kérik a gépjárművezetőket, hogy vezessenek óvatosan és körültekintően! Tartsanak kellő követési távolságot, haladási sebességüket az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Felhívjuk a figyelmet, hogy alkohol fogyasztása után tilos gépjárművet vezetni!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!