Határvadász

2018.02.27. 13:07

Nyílt nap a Rétsági Rendőrkapitányságon

A rendőrkapitányság dolgozói közel negyven fiatal részére tartottak bemutatót a kapitányság épületében.

A Rétsági Rendőrkapitányság munkatársai február 26-án nyílt napot tartottak, melyen a rendőri szakma iránt érdeklődők vehettek részt.

Fotó: police.hu

A rendezvényt a kapitányság épületében Belovai Róbert rendőr alezredes kapitányságvezető nyitotta meg. A részt vevő közel negyven diáknak a rendőrkapitány bemutatta a rendőrség felépítését, valamint a rendőrök főbb feladatait, kitért a szakma szép és megrázó részeire is. Ezt követően a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoport tagja tartott tájékoztatót a rendészeti szakgimnáziumok és a határvadász-képzés felvételi rendszeréről, felvételi követelményekről  és a már végzett rendőrök, határvadászok további lehetőségeiről.

Felhívták továbbá a jelenlévők figyelmét arra is, hogy a határvadász-képzésről bővebb tájékoztatást a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, illetve minden rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján kaphatnak.

A nyílt napot a Rétsági Rendőrkapitányság dolgozóinak – a szervezet által használt - technikai eszközök, illetve szolgálati gépjárművek bemutatója zárta.

Forrás: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában