Lopás

2018.02.15. 09:49

Motorfűrészt és szerszámokat is lopott a kazári betörő

A nyomozók és a körzeti megbízottak információgyűjtése eredményeként beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves férfit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves kazári lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi  február 10-én 6 óra 30 perc és február 11-én 8 óra közötti időszakban egy kazári családi ház melléképületébe – a nyitott ajtón keresztül – bement és onnan különféle kéziszerszámokat, motorfűrészt, motoros fűkaszát, fúrógépeket és gázpalackot tulajdonított el.

Fotó: police.hu

A nyomozók és a helyi körzeti megbízott információgyűjtés végeztek, ennek eredményeként megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 31 éves helyi férfi gyanúsítható megalapozottan. Az eltulajdonított tárgyak egy részét a férfi ismerősének értékesítette.

A rendőrök a kazári lakost elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint a megtartott házkutatás során az eltulajdonított eszközök nagy részét megtalálták és lefoglalták.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában