Helyi kék hírek

2017.06.26. 05:14

Ittasan vezettek…

fenyvesi

Két balesetet is a sofőr ittassága okozhatott a múlt hétvégén szűkebb hazánkban

NMH-információ. A rendőrségre a múlt szombaton,13 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Szalmatercs és Karancsság között egy autó felborult, majd továbbhajtott. A járőrök Szalmatercsen ellenőrizték a személygépkocsit és a 31 éves litkei férfit, aki a baleset részese volt.

[caption id="" align="aligncenter" width="751"] Fotó: Rendőrség[/caption]

A beszerzett adatok szerint a fiatalember 12.50 óra körüli időben, a huszonkettes számú főúton Szalmatercs irányából Karancsság felé tartott az általa vezetett személygépkocsival, amikor egy erőteljesen balra ívelő útkanyarulatot követően áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol a vízelvezető árokba hajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A sofőr alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredménnyel zárult.

[caption id="" align="aligncenter" width="751"] Fotó: Rendőrség[/caption]

Ugyanezen a napon, 18 órakor, Rétságon egy 28 éves férfi közlekedett személygépkocsijával, amikor a gépjárművel lesodródott az úttestről, letért a beton vízelvezető árokba, majd félreállt az útpadkán. A balesetben senki sem sérült meg. A járőrök szondáztatták a szécsényfelfalui sofőrt, majd ittasság gyanúja miatt mintavételre előállították őt.

Címkék#Rétság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában