Helyi kék hírek

2017.06.24. 07:02

Ittas vezető, kiabálás, verekedés - Rendőrségi összefoglaló

fenyvesi

Négyen egy ellen

Salgótarján. Csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást két 19 éves, valamint két fiatalkorú társuk ellen a helyi rendőrkapitányság. A gyanúsítottak még januárban, a kora reggeli órákban a helyi buszpályaudvaron hangos szóváltást követően több alkalommal, ököllel megütötték a sértettet, aki a földre esett. Ezután az elkövetők közösen, többször megrúgták a földön fekvő férfit, aki a bántalmazás következtében – az orvosszakértői vélemény alapján – könnyű sérülést szenvedett.  Az eljárás a napokban befejeződött, az iratokat vádemelési javaslattal továbbította a rendőrség a balassagyarmati ügyészségre.

 

Ittas járművezető

Nógrád megye. A Salgótarjáni- és a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai az ittas járművezetők kiszűrésére, illetve a közlekedési baleset megelőzése érdekében finn módszeres ellenőrzést végeztek a közelmúltban. A rendőrök a két város ki- és bevezető útjain összesen 230 gépkocsivezetőt „vettek szemügyre”. Az ittasság gyanúja egy járművezető ellenőrzése során merült fel, akit további mintavétel céljából az egyenruhások a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították. A sofőr ellen büntetőeljárás indult.

A közúti közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a közlekedők a megye útjain a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű „vizsgálatokra”.

 

Kiabált, majd ütött

Litke. Súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Salgótarjáni Rendőrkapitányság egy 29 éves helyi férfi ellen.

A tettes  a napokban, az esti órákban egy litkei ingatlan udvarára bement, az ott lakó nővel kiabálni kezdett.  Ezt követően a haza érkező férfival szóváltásba keveredett, akit egy alkalommal a bal arcán ököllel megütött. Az egyenruhások a bejelentést követően a férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában