Helyi kék hírek

2017.02.24. 06:27

Cserbenhagyót keres a rendőrség

fenyvesi

A balassagyarmati rendőrök várják a balesettel, annak körülményeivel kapcsolatos bejelentéseket!

NMH-információ. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balassagyarmati közlekedésrendészeti  alosztálya cserbenhagyás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján ez év február 19-én 10.40 óra körüli időben egy eddig ismeretlen személy – feltehetőleg egy fekete színű, Volvo típusú – személygépjárművével közlekedett a 2-es számú főúton, Rétság irányából Borsosberény irányába. Az ismeretlen sofőr járművével az 58. kilométerszelvénynél áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, ahol a vele szemben közlekedő személygépjármű vezetője az ütközés elkerülése érdekében elrántotta a kormányt, majd az úttesten megcsúszott és az út melletti árokba borult.

Az ismeretlen hatósági jelzésű személygépkocsi vezetője a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (Bajcsy-Zsilinszky u. 6. sz.), vagy hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32-312-148-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111  „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában