Helyi kék hírek

2016.11.25. 13:25

Folytatódnak a felvételi eljárások

fenyvesi

A határvadász-képzésre jelentkezők erőnléti és pszichológiai alkalmasságát mérték fel Nógrád megyében.

NMH-információ. Továbbra is várják az érdeklődőket a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoport tagjai, akik a héten a balassagyarmati autóbusz pályaudvaron válaszoltak a határvadász-képzés felvételi követelményeivel, valamint a képzéssel kapcsolatban feltett kérdésekre.

[caption id="" align="alignleft" width="1200"] Forrás: Rendőrség[/caption]

A héten újabb jelentkezők bizonyíthatták a rátermettségüket a fizikai-, orvosi- és pszichológiai vizsgálaton. A felvételi eljárás 2016. november 24-én erőnléti felméréssel kezdődött, ahol felülés, fekvőtámasz, fekve nyomás, függeszkedés, helyből távolugrás, és ingafutás közül négy választott számban, végezetül a 2000 méteres futás során kellett megfelelniük a jelentkezőknek. A nap végén pszichológiai vizsgálat és az egészségügyi szűrés következett.

A határvadász-képzés részleteiről, valamint a felvételi követelményekről a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye valamennyi rendőrkapitányságán, rendőrőrsén és a Magyar Rendőrség honlapján is tájékoztatást kaphatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában