Helyi kék hírek

2016.09.28. 11:32

Lopásért felelhet

fenyvesi

Vádemelési javaslattal fejezték be az eljárást a pásztói nyomozók.

Nógrád megye. Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Pásztói Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a több, mint száz rendbeli lopás bűncselekmény megalapoozott gyanúja miatt K. István 35 éves nagykátai lakos ellen folytatott eljárást 2015. decemberében.

A  jelenlegi adatok alapján a férfi ezen túlmenően megalapozottan gyanúsítható továbbá 8 rendbeli lopás bűntett és 4 rendbeli lopás vétség elkövtésével. A nyomozás adatai szerint a férfi 2012. február 16-án az éjszakai órákban az egyik karácsondi családi ház udvarára bement, majd a garázsajtón elhelyezett lakatot lefeszítette. K. István ezután az ingatlanból különféle szerszámgépeket és használat tárgyakat és élelmiszert tulajdonított el.

A 35 éves nagykátai férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2012. június 1. és 2012. június 14. között, Pásztó belterületén - a kerítésen átmászva - további tíz ingatlan udvarára ment be. A férfi ezután a nyitott családi házakból és melléképületekből - 11 sértett tulajdonát képező - különböző használati tárgyakat, szerszámgépeket és élelmiszert lopott el.

A hatóság a K. István ellen folytatott eljárást befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére vádemelési javaslattal küldte meg.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság/police.hu

Címkék#Pásztó
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában