Helyi kék hírek

2016.08.12. 06:17

Vádemelési javaslat

fenyvesi

A megalapozott gyanú szerint otthonukban árult kábítószert a két salgótarjáni férfi.

Nógrád megye. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. A. 52 és B. T. 32 éves salgótarjáni lakosok, G.R. 26 éves litkei nő, továbbá kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. H. 39 éves litkei lakos, Cs. B. 21 és Cs. C. 20 éves bárnai nő, valamint egy fiatalkorú társuk ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 26 éves nő és négy társa 2015. június 15-én a délutáni órákban Salgótarján belterületén - a beszerzett előzetes szakértői vélemény alapján - kábítószernek minősülő anyagot fogyasztott el. Az elfogyasztott kábítószert Cs. B. – a 21 éves G. R. megbízásából és pénzéből - az 51 éves és a 31 éves férfitól vásárolta meg.

A két férfi salgótarjáni lakóhelyén megtartott házkutatás alkalmával a nyomozók három, alufóliába csomagolt, összesen 18,5 gramm tömegű kristályos anyagot találtak meg és foglaltak le, mely a beszerzett szakértői vélemény szerint kábítószernek minősül.

A hatóság a folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbította a Nógrád Megyei Főügyészségre.

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság/police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában