Helyi kék hírek

2016.08.19. 10:17

Szemtanúkat keres a rendőrség!

fenyvesi

A Nógrád megyei rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 12000/257/2016. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. augusztus 16-án 18 óra 45 perc körül Balassagyarmat belterületén - a Klapka György utca és a Batthyány Lajos utca kereszteződésében - ezideáig ismeretlen személy az út menti „Állj elsőbbségadás kötelező!” táblát figyelmen kívül hagyva a kereszteződésbe hajtott, és ott összeütközött egy kerékpárossal. A kerékpáros az ütközés következtében az úttestre esett és megsérült. Az ismeretlen személy megállás nélkül továbbhajtott.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik az említett időpontban a balesettel érintett útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, továbbá az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Bejelentéseiket tegyék meg személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. sz.), vagy hívják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a 24 órán át ingyenesen hívható 0680/810-107 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában