Helyi kék hírek

2016.08.02. 09:15

Féltékenységből bántalmazta

fenyvesi

A Balassagyarmati Járási Ügyészség személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés miatt kezdeményezte egy 29 éves, Nógrád megyei férfi előzetes letartóztatását.

Rimóc. A gyanúsított július 23-án 11 óra körül Rimócon hátba rúgta élettársát, aki ettől elesett. Ezt követően a férfi mentőt hívott, akik a sértettet kórházba szállították, ahonnan ellátását követően hazaengedték. A férfi is vele tartott a kórházba, ahol felelősségre vonta a nőt, követelve, hogy mondja el, kivel csalja meg, majd egy otthonából magával vitt késsel többször lábon szúrta magát.

Miután visszatértek Rimócra, a gyanúsított folytatta a féltékenységből történő felelősségre vonást, és a kora délutáni órákban a dohányboltba menő élettársát az alkarjánál megragadva közös otthonuk irányába vonszolta.

A sértett próbált a fogásból szabadulni, de férfi a testi erőfölényét kihasználva ezt megakadályozta, s az utcáról a házuk szobájába húzta, ahol a földre lökte, a fejét, illetve a hátát több alkalommal megrúgta és azt kiabálta neki, hogy meg fogja ölni. Ezt követően leült, a sértett ezt kihasználva kimenekült a szobából, azonban a fiatalember az udvaron utolérte és a hajánál fogva visszarángatta.

A férfi ezután ismételten a földre lökte és megrugdosta a nőt, majd amikor az újból menekülni próbált, beleverte a fejét egy szekrényajtóba. A dulakodás során a férfi fájlalni kezdte a korábban megszúrt lábát, amelyet kihasználva a sértett végül el tudott menekülni. Az asszony az őt ért bántalmazás következtében súlyos sérüléseket is szenvedett.

A Balassagyarmati Járásbíróság nyomozási bírája a gyanúsított előzetes letartóztatását az ügyészi indítványnak helyt adva – a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés valamint a bizonyítási eljárás megnehezítésének vagy meghiúsításának veszélyére tekintettel – egy hónap időtartamra elrendelte – tájékoztatta lapunkat dr. Bóna Gyula megyei főügyész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában