Helyi kék hírek

2016.08.26. 04:21

Feladta magát - társát továbbra is keresik

fenyvesi

Bűnügyi őrizetbe vették a balassagyarmati nyomozók a 36 éves becskei férfit. Társát továbbra is keresik.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Zs. Norbert 36 éves becskei lakos ellen.

A jelenlegi adatok alapján a 36 éves férfi és 28 éves, Sütő Róbert Béla nevezetű társa 2016. augusztus 20-án a hajnali órákban a nőtincsi dohánybolt ajtaját betörte, oda bementek és onnan nagyobb értékben, különböző dohánytermékeket tulajdonítottak el. A két férfi ezt követően a helyszínt egy szürke színű Daveoo típusú személygépjárművel hagyta el.

A 36 éves becskei férfi 2016. augusztus 24-én 11 óra 20 perckor a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon önként feladta magát. A férfit a rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Társa Sütő Róbert Béla felkutatása ezideáig nem vezetett eredményre, ellene a Balassagyarmati Rendőrkapitányság korábban elfogatóparancsot bocsátott ki.

Sütő Róbert Béláról a nyomozóhatóságnak fényképfelvétel áll a rendelkezésére:

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik bejelentését tegye meg személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zs. u. 6.), vagy hívja a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/810-107 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!