Helyi kék hírek

2016.08.10. 10:26

A lakosság segítségét kérik!

fenyvesi

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Nógrád megye. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 12000/224/2016. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2016. július 20-án 16 óra 10 perc körül ezideáig ismeretlen személy - Mercedes GL típusú - személygépjárművel Balassagyarmat irányából Rétság irányába közlekedett a 22-es számú főúton. Az ismeretlen személy a 13-as kilométerszelvénynél, egy vele azonos irányba haladó járművel egy időben kezdett előzésbe, ezért az előtte haladó személygépjármű vezetője - a veszélyhelyzet észlelésekor - az ütközés elkerülése végett vészfékezést hajtott végre, majd az úttest melletti árokba hajtott.

Az ismeretlen hatósági jelzésű - feltételezhetően külföldi honosságú - Mercedes GL típusú személygépkocsi vezetője megállás nélkül továbbhajtott a helyszínről.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik az említett időpontban a balesettel érintett útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, továbbá az üggyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Bejelentéseiket tegyék meg személyesen a Balassagyarmati Rendőrkapitányságon (2660 Balassagyarmat, Bajcsy-Zsilinszky u. 6. sz.), vagy hívják a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 32/312-148-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a 24 órán át ingyenesen hívható 0680/810-107 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!