Időjárás

2023.05.03. 07:44

Kellemes májusi időre van kilátása a nógrádiaknak

A napos-gomolyfelhős időben már csak elvétve kell számítani Nógrádban egy-egy kisebb záporra. Hajnalban 6-12, napközben 18 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Nool

Kellemes idővel tervezhetjük a mai napot

Forrás: pixabay

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma erősen felhős lesz az ég, északon hosszabb napos időszakokkal. Eleinte főleg a Dunántúlon és északon lehet eső, zápor, majd estefelé a Dél-Alföldön zivatarok törhetnek ki. Az északnyugati szél megerősödik. 19-20 fok körül alakul a hőmérséklet.

Fronthatás nem terheli szevezetünket. A helyenként megélénkülő szél és helyi záporok, zivatargócok miatt tapasztalható légnyomás ingadozás sokaknak okozhat kellemetlenséget. Az olyan általános tünetek mellett, mint a tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. Az arra érzékenyeknél vérnyomás ingadozás, szédülés jelentkezhet.

Csütörtökön többórás napsütésre számíthatunk gomolyfelhőkkel. Csak elvétve fordulhat elő zápor. 15 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!