Időjárás

2023.02.06. 07:32

Fagyos reggellel indul a hét Nógrádban is, sok helyen -10 fok alatt volt a hőmérséklet

A hajnalok továbbra is nagyon hidegek lesznek, napközben is csak 1 és 6 fok közötti értékeket mutathatnak majd a hőmérők.

Nool

A mínuszok továbbra is kitartanak

Forrás: Pexels

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma változóan rétegfelhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél néha megélénkül. Fagypont körül alakul a hőmérséklet délután. Többfelé élénk lehet az északias szél.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A fagyos idő és a megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

Kedden többórás napsütés, száraz téli idő várható. Nem lesz havazás. Reggel -13 és -3, délután -3 és +3 fok közötti értékeket mérhetünk. Gyenge lesz a légmozgás.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!