időjárás

2021.10.15. 06:54

Visszatér a meleg – jövő héten 20 fok lesz Nógrád megyében

Akár a 20 fokot is meghaladhatja a hőmérséklet a délutáni órákban.

Nool

A Köpönyeg.hu meteorológiai oldal előrejelzése szerint pénteken hajnalban főleg a délkeleti, keleti tájakon képződik köd, mely a délelőtt folyamán feloszlik. Ezután országszerte többórás napsütés várható, de északnyugaton és a déli határszélen lehetnek felhős körzetek. Csapadék nem lesz. Az északnyugati szél gyenge marad. 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton változóan felhős időre van kilátás, de zápor esetleg az északkeleti tájakon fordulhat elő. Az északnyugati szél megélénkül. Reggel 0-6, délután 12-17 fok valószínű.

12 napos előrejelzés
Fotó: koponyeg.hu

Vasárnap reggelre több helyen képződik rétegfelhőzet, mely egész nap kitarthat. Lesznek ugyanakkor napos tájak is. Eső nem alakul ki. Néha még élénk lesz az északnyugati szél. Reggel 4, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőtől szerdáig száraz, nyugodt őszi időre van kilátás. A szél délnyugatira fordul, mellyel melegebb levegő érkezik hazánk térségébe, így szerdára délen már elérheti a hőmérséklet csúcsértéke a 20 fokot. Beköszönthet az igazi vénasszonyok nyara.

Ezek is érdekelhetik