Időjárás

2021.10.17. 08:58

Sok napsütés, semmi csapadék: kellemes kirándulóidő várható Nógrád megyében

Az előrejelzések szerint csodás kirándulóidő várható vasárnap, csapadék sehol sem lesz.

Nool

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Vasárnap a ködfoltok feloszlása után túlnyomóan napos időre számíthatunk általában kevés fátyol- és gomolyfelhővel, de az ország középső harmadában lehetnek felhősebb tájak is. Csapadék nem lesz. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában mínusz 2 és 3 fok között alakul, de a hidegre érzékeny helyeken ennél kissé hidegebb, míg a nagyobb városokban, vízpartokon, magasabban fekvő tájakon enyhébb lehet a hajnal. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 14 és 17 fok között alakul – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

A köpönyeg.hu előrejelzése szerint hétfő reggelre többfelé képződik rétegfelhőzet, mely több helyen egész nap megmaradhat. Eső ebből nem alakul ki. A legtöbb napsütés a délnyugati területeken lehet. Reggel 5, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk. Az északnyugati szél mérsékelt marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!