Ingatlanbazár

2022.12.04. 06:50

A hét ingatlana: eladó egy eredeti címeres téglából épített, több száz éves ritkaság Salgótarjánban!

A sokféle hasznosítási lehetőséggel bíró nógrádi szépség egyik izgalmas “extrája” a hozzá tartozó birtokon fakadó saját melegvíz. De azért az eredeti, címeres tégla is felkeltette az érdeklődésünket…

Nool

Forrás: Ingatlanbazár

“Salgótarján külterületén a 21. út mentén mezőgazdasági épület zárt kerttel eladó. Az épület 3 szintes melyet eredeti címeres téglából építettek a 19. században. 300 éves kiváló állapotú, tölgy bölcső vázás fa szerkezet tart fent és épp cserép tető fedi. Jellegéből adódóan kuriózumnak számít. A hozzá tartozó telek mérete sem elhanyagolható 2. hektáron fekszik. Melyen, hőforrásból eredő meleg víz tör fel. A kertben ásott kút is található, emberi fogyasztásra alkalmas vízzel. 

Forrás: Ingatlanbazár

Az épület kiválóan alkalmas bárminemű vendéglátás céljára is. A nyugalom szigete két számon tartott kis település A környező csodás hegyek, alkalmasak túrázásra és egyéb kikapcsolódásra a nagyvárosi zaj kipihenésére. A telek közművesített az épületben , vezetékes víz, villany és csatorna hálózat is ki van alakítva. Az épület izgatottan várja, fejlesztésre inspirált új tulajdonosát. [...]”

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!