Elismerés

2022.01.19. 17:23

Számos országba eljutott a kitüntetett szécsényi üzem technikája

Szakmai tevékenységével kiérdemelte a Palócföld Gazdaságáért 2021 elnevezésű díjat a városban működő csomagológép-gyártó üzem.

Sz. F.

Erdődi Lajos tervezőmérnök és Szabó Ferenc ügyvezető igazgató az elismeréssel

Forrás: NMH

Fotó: Sz.F.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elismerését az elmúlt év végén vehették át a cég képviselői a kisvállalati kategóriában, a megye gazdaságát bemutató Top 50 című kiadvány bemutatása alkalmával. 
Az 1980-as években, még az egykori mezőgazdasági termelőszövetkezet berkein belül alakult csomagológép-gyártó üzem 1995-ben vált önállóvá. Szabó Ferenc kereskedelmi igazgató, Dér Attila műszaki igazgató, Erdődi Lajos tervezőmérnök és Berkó Ernő elektrotechnikai tervező hozta létre a társaságot. 1997-ben vásároltak telephelyet a város nyugati részén, azóta is ott dolgoznak, az alkalmazottak létszáma tíz fő. Szabó Ferenc, a cég ügyvezetője elmondta, hogy dolgozói állományuk stabil. A megbízhatóság, a pontosság, a minőség számukra elsődleges cél, vevőik nagy része visszatérő vásárló. Termékeik bel- és külföldi piacokon találnak gazdára. Ausztriába, Németországba, Oroszországba, Romániába, Üzbegisztánba, Szerbiába, Ukrajnába, Albániába, Moldáviába, Lengyelországba és Szlovéniába is eljutott már az általuk gyártott csomagolástechnika. Szabó Ferenc úgy véli, ma hosszú távon csak minőségi termékekkel lehet megmaradni a piacon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!