Salgótarján

2020.06.23. 09:17

Ismét várják ügyfeleiket a pénzügyi tanácsadók

A járványügyi enyhítéseket követően a Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Irodahálózat megyeszékhelyenként immár személyesen is újra ingyenes és független szakértői tanácsokkal látja el a lakosságot.

P. K.

– Az elmúlt hónapokban telefonon és elektronikus úton adtunk útmutatást, s ez idő alatt megnőtt a családi csődvédelemmel és a fizetési moratóriummal kapcsolatos megkeresések száma. A járványhelyzetet követően pedig már személyesen is fogadjuk az érdeklődőket – mondta portálunknak dr. Baran Alexandra, a Pénzügyi Navigátor Tanácsadó Iroda vezetője.

Hozzátette: az iroda munkatársai pénzügyi problémák megoldásában, panaszlevél és méltányossági kérelem megfogalmazásában, a Pénzügyi Békéltető Testület, a bankok eljárásainak megindításában, és a pénzügyi ismeretek bővítésében is lényegi információkkal látják el a segítségkérőket.

A pénzügyi területet érintő kérdésekkel kedden kilenc és 15 óra között, míg szerdán és csütörtökön 10-től 16 óráig várják ügyfeleiket a szakemberek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!