ünnepi hangulat

2021.03.20. 08:00

Húsvéti ajándék a Nógrád Megyei Hírlap előfizetőinek

Hamarosan ismét itt a húsvét, mindenki készülődik már az ünnepre. A tavalyi húsvét azonban más volt, mint a korábbiak. A világ bezárkózott, a családok egymástól távol ünnepeltek, a világjárvány okozta bizonytalanság pedig még az idei ünnepre is kihat. Szeretnénk becsempészni a családokhoz egy kis meghittséget, besegíteni az ünnepi hangulat megteremtésébe.

Idén minden Nógrád Megyei Hírlap-előfizetőnek egy különleges receptmagazinnal kedveskedünk, amelyben egyszerű, de fantasztikus receptek várnak megvalósításra.

Sonkafőzés, kalácskészítés, tojásfestés, locsolóvárás – ha a húsvétra gondolunk, szinte mindenkinek ezek a szavak jutnak azonnal az eszébe, meg persze a hozzájuk tartozó megannyi emlék.

Sonkás ételek, isteni sütemények és tavaszi finomságok receptjeit készíthetik el.

Az előfizetőinknek a receptmagazin ajándék, amelyet a március 29-i Nógrád Megyei Hírlapban találnak meg.

Árus vásárlóink pedig a március 29-i napilap megvásárlásával juthatnak hozzá a magazinhoz. A mellékletes számunk március 31-ig vagy a készlet erejéig megvásárolható az újságárusoknál.

Áldott húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!