játék

2018.10.29. 14:15

Keressük a legszebb nógrádi gyermekmosolyt

Folyik a szavazás, és még lehet jelentkezni a fotópályázatra.

Már több száz csodás gyermekmosolyt kaptunk a büszke szülőktől és nagyszülőktől játékunkra, a Gyermekmosoly fotópályázatra. Mindeddig több mint tizenegyezer szavazat érkezett.

A nevezési határidő lejártáig azonban még van pár nap, hiszen november 5-én 9 óráig várjuk a jelentkezéseket, két kategóriában, a 0-3 éves és 4-7 éves korosztályból.

Aki még játszani szeretne az értékes CEWE ajándékokért, azoknak nincs más dolga, mint hogy jó minőségű, mosolygós gyermekfotókat töltsön fel a www.nool.hu/gyermekmosoly oldalon. Ezek után indulhat a kampány, hogy minél több szavazatot gyűjtsenek gyermekük számára a rokonságból, baráti körből. Osszák meg a fotó saját közösségi oldalaikon és buzdítsák szavazásra az ismerősöket. A fotókra a feltöltés után folyamatosan lehet szavazni, egészen a játék végéig, azaz november 5-én 9 óráig. Akik már feltöltötték gyermekeik fotóját, azoknak szintén még egy hetük van arra, hogy gyűjtsék a szavazatokat. Megéri!

A pályázathoz egy második körös szavazás kapcsolódik majd a Nógrád Megyei Hírlap hasábjain. A beérkezett fényképek közül online olvasóink szavazatai alapján mindkét kategóriában az első 30 helyezett fotó automatikusan bekerül a lapba, ahol november 7-től – hármasával – egy újabb versenyben vesznek részt. Itt majd egy szavazószelvényt lehet kivágni és beküldeni, ezek segítségével újból kiválasztjuk kategóriánként a három legjobbat, akik további CEWE ajándékutalványban részesülnek.

Egy gyermekmosoly, sok ajándék! Játsszon velünk!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!