Intézkedés

2023.06.05. 15:52

Sírva riadt fel Gáspár Laci kisfia az éjszaka, rendőrök verték fel őket

A járőrök ébresztették fel Gáspár Laci feleségét és kisfiát.

Nool

Este tizenegykor rendőrök érkeztek Gáspár Laciék házához, de kiderült, hogy ok nélkül. Valaki feljelentette őket, miután a környéken hangos zenét lehetett hallani este tíz után – a bejelentő pedig az énekesre gyanakodott – írja az Origo

Az eset felderítésekor kiderült, hogy Gáspár Laci felesége és kisfia éppen aludtak, amikor a házuk előtt villogó rendőrautó állt meg tizenegy körül, és a járőrök ébresztették fel őket.

– „Tegnap este valamelyik szomszéd hangosan hallgatta a zenét, és abszurdnak tartom, hogy valaki egyből az én családomra küldte ki a rendőröket, akik már békésen aludtak, villanyok mindenhol lekapcsolva, miközben én az ország másik felén dolgoztam! 23 órakor verték fel a rendőrök a kisfiamat és a feleségemet! Annyi a kérésem, ha rendőrt hívsz valakire, legalább győződj meg róla, hogy kire is akarod kihívni! Ne zaklass ártatlan családokat! A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket!” – idézte az Origo a Blikk nyomán Gáspár Lacit.

Az énekes annyit még elmondott, hogy a rendőri intézkedés közben megjelent a hangos szomszéd is, és magára vállalta a csendháborítást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!