Modell

2023.06.08. 11:54

Merész fotó: parányi bikiniben pózol a szépséges Szorcsik Viki

A szépséges színésznőt évekkel ezelőtt érte az a megtiszteltetés, hogy bájait megmutathatta a Playboy címlapján. A 44 éves salgótarjáni születésű Szorcsik Viki még mindig bombaformában van, testéről előszeretettel oszt meg merész fotókat a közösségi oldalán.

Nool

A TV2 Szerencsekerék című műsorában elevenítette fel emlékeit a salgótarjáni származású színésznő, aki nagyon büszke a Playboyban való szereplésére. Mint azt az Origo is megírta, a színésznő egyáltalán nem szégyelli, hogy egykor megmutatta magát ruha nélkül. 

Nagyon-nagyon büszke vagyok erre a fotósorozatra, mert szerintem bármennyire is Playboy, azért vannak olyan képek, amiket meg lehet csinálni művészien, és vannak a kitárulkozós képek... Az az igazság, hogy én arra büszke vagyok, hogy nem volt kitárulkozós fotósorozat, hanem egy nagyon szép, művészi anyag volt. Azt gondolom, a Playboy címlapján szerepelni inkább elismerés, mint ciki

 – mesélte Szorcsik Viki, aki Instagram oldalára posztolt egy merész fotót. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!