Celebmustra

2023.05.14. 19:58

Szolnoki Péter filmbetétdalt énekelt, Gáspár Laci romantikázott, Gáspár Evelin frizurát váltott

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

A.E.

Szolnoki Péter (balról a második) énekli a legújabb magyar mozifilm, a Legénybúcsú EXTRA betétdalát

Forrás: Facebook/Szolnoki Péter

 

Szolnoki Péter énekli a héten mozikba került legújabb magyar film betétdalát 

 

A héten került a mozikba az egyik legújabb magyar vígjáték, a Legénybúcsú EXTRA, mely röviden a két csapat között zajló, extra feladatokkal teli legénybúcsú versenyről szól. A film Nógrád vármegyei kötődést is tartalmaz, méghozzá az énekes-zenész Szolnoki Péter személyében. A film betétdalában, a Változhat a világ című nótában ugyanis a salgótarjáni származású művész fantasztikus hangját is hallhatjuk. A dalhoz már videóklip is készült, melyről közösségi oldalán számolt be Szolnoki Péter a napokban.

Feleségével romantikázott Gáspár Laci

A balassagyarmati származású énekes, Gáspár Laci egy budapesti étteremből posztolt a feleségével egy romantikus hangulatú fotót Instagram-oldalán a hétvégén.

Sikert sikerre halmoz Radics Gigi

Hatalmas megtiszteltetés érte Radics Gigit a héten, hiszen a 2023-as judo világbajnokság gáláján énekelhetett.

Az endrefalvai énekesnő ráadásul hatalmas meglepetéssel készül rajongóinak: új dalokkal és látványos show-val vár mindenkit. 

A gyönyörű Görög Zita már alig várja a jó időt

A nógrádi származású modell, Görög Zita minden bizonnyal nincs túl jóban az esős időjárással és alig várja, hogy újra kisüssön a nap...

Lagzi Lajcsival interjúzott Gáspár Evelin, majd a haját is levágatta

A napokban nyilvánosságra hozták Galambos Lajos utolsó interjúját, ami még azelőtt készült, mielőtt bevonult a börtönbe. Az ország trombitása Gáspár Evelinnel beszélgetett.

A nógrádmegyei celeb a héten a külsején is változtatott egy picit: ezúttal egy budapesti fodrász szalonból posztolt Instagram-oldalára, ahol szemmel láthatóan jónéhány centivel rövidebbre vágták a frizuráját.

Gáspár Győző: „Hagy kapjon szívbajt Salgótarján, hagy köpködjenek le engem!”

Egy meglehetősen fura kívánsággal állt elő legújabb műsorában Győzike.

Gáspár Bea isteni bagelt készített, Sári Évi pedig nekiesett

Egy igazán ízletes pékáru receptjét osztotta meg közösségi oldalán keresztül követőivel Gáspár Bea, mi pedig elhoztuk nektek is a receptjét.

A Hal a tortán című műsorban durván nekiesett Gáspár Beának Sári Évi, miután nem úgy sült el a töksütés, ahogy azt tervezte. Mivel az alapanyag Gáspár Bea boltjából származott, így nekiállt őt hibáztatni a történtekért...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!