Premier

2023.05.19. 19:39

Nagy bejelentés: Király Viktortól kapta az első gratulációt Radics Gigi

A rajongók együtt ünnepelnek az énekesnővel.

Nool

Kevesen mondhatják el magukról ebben az országban, hogy jobban énekelnek, mint Radics Gigi, akinek édesapja már hatéves korában felfedezte tehetségét, és azóta folyamatosan támogatja, képezi. 
Hatalmas tehetségének köszönhetően Gigi azóta megnyerte a Megasztár hatodik szériáját, több mint két éve pedig anyaként is helyt kell állnia

Azzal minden nő tisztában van, hogy a karrier és a gyereknevelés együtt sokszor kihívást jelent, különösen akkor, ha gyakran kell utazni a munka miatt.

Azonban az énekesnő jól kezeli ezeket a megpróbáltatásokat, és továbbra is aktívan dolgozik. Annak ellenére, hogy kislánya még csak két és fél éves, hamarosan bemutatja új videoklipjét. A Bűbáj című klip hivatalosan is megjelenik, de addig is mutatott belőle egy kis ízelítőt a közösségi oldalán. A dal nagyon ígéretesnek tűnik, sokan gratuláltak neki, köztük Király Viktor is - szúrta ki a Ripost.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!