Tehetség

2023.05.11. 10:50

Hatalmas megtiszteltetés érte Radics Gigit: a judo világbajnokság gáláján énekelhetett

Dohából posztolt a napokban Radics Gigi, később aztán az is kiderült, hogy nem is akármilyen apropóból utazott a Közel-Keletre. Ekkora megtiszteltetés ritkán éri az embert.

A.E.

Radics Gigi énekelt a 2023-as Judo Világbajnokság nyitó gáláján

Forrás: Facebook/Radics Gigi

A Perzsa-öbölben található Katar fővárosából, Dohából posztolt közösségi oldalain a napokban Radics Gigi. Az endrefalvai származású énekesnő a minap 24 órán át elérhető történetében tett közzé egy fotót, melynek alapján kiderült, hogy Gigi a műsorvezetőként ismertté vált Fásy Ádám lányával, Fásy Zsüliett-tel repült el a közel-keleti városba.

Radics Gigi Fásy Zsüliett társaságában a Doha felé tartó repülőn
Radics Gigi Fásy Zsüliett társaságában a Doha felé tartó repülőn
Forrás: Instagram/Radics Gigi

Az, hogy a fiatal énekesnő kizárólag pihenni utazott-e a turisták által közkedvelt területre, vagy esetleg zenei tehetségét is megcsillogtatja ott, a bejegyzésekből ekkor még nem vált nyilvánvalóvá, ahogy az sem, hogy családja is vele tartott-e vagy sem. Egy kis mártózásra azonban egész biztos, hogy maradt ideje, amiről egy fotót is feltöltött a történetébe.

Az énekesnőnek minden jel szerint jutott ideje egy kis lazításra is
Az énekesnőnek minden jel szerint jutott ideje egy kis lazításra is
Forrás: Instagram/Radics Gigi

Gigi egyik fotójából aztán kiderült az is, hogy részt vett a május 7-14. között zajló 2023-as judo világbajnokságon is, ráadásul a fotó tanúsága szerint a páholyból követhette az első napok eseményeit. 

Gigi a dohai judo világbajnokságon is járt
Gigi a dohai judo világbajnokságon is járt
Forrás: Instagram/Radics Gigi

Szerdán aztán lehullt a lepel az utazás egyik legfontosabb apropójáról, kiderült ugyanis, hogy az a hatalmas megtiszteltetés a magyar énekesnőt, hogy az egész világ előtt megcsillogtathatta tehetségét, hiszen ő énekelhetett a 2023-as Judo Világbajnokság nyitó gáláján. 

Még nem volt lehetőségem elújságolni nektek, hogy miért is utaztunk Dohába. Az a megtiszteltetés ért, hogy én énekelhettem a 2023 Judo Világbajnokság nyitó gáláján. Csodálatos élményekkel tértem haza, amiről fogok is még posztolni

– írta szerdán közösségi oldalán Gigi, posztját pedig természetesen elárasztották azóta a gratuláló kommentek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!