Celebmustra

2023.05.07. 19:50

A hét utolsó napja az édesanyák körül forgott a nógrádi celebek életében is

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

A.E.

Radics Gigi ritkán mutatja meg kislányát, anyák napján azonban kivételt tett

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Érzelmes bejegyzésben adott hálát Radics Gigi

Anyák napja alkalmából közösségi oldalán osztott meg egy kislányával közös fotót az endrefalvai énekesnő, Radics Gigi

A legszebb, legjobb dolog az életemben, hogy a te anyukád lehetek gyönyörű kislányom. Boldog anyák napját kívánok, minden anyukának

– írta posztjában a gyönyörű hangú énekesnő.

Az anyaság kapcsán fogalmazta meg gondolatait Görög Zita

A nógrádi kötődésű modell anyák napja alkalmából egy megható fotót osztott meg közösségi oldalán gyermekének születése pillanatairól, a bejegyzésében pedig kifejtette azt is, hogy mi a véleménye az anyává válásról, valamint az ehhez a témához kapcsolódó ítélkezésről: 

Mindenki másképp harcol azért, hogy anyává váljon! Vagy azért, hogy ne! Ezeket a fizikai és lelki harcokat tartsuk tiszteletben! Mindenkinek egyéni és megismételhetetlen az útja. Ítélkezésnek ezekben a történetekben sincs helye

– írta Görög Zita.

Nagypapának nézték Pindroch Csabát, de barátjával is találkozott a héten

Vicces történetet osztott meg közösségi oldalán a Jászai Mari-díjas színész, Pindroch Csaba.

A salgótarjáni származású művész a napokban a hozzá hasonlóan ugyancsak Jászai Mari-díjas magyar színésszel, Dolhai Attilával találkozott, és egy közös fotót is posztolt Facebook-oldalára. A bejegyzésből kiderült, hogy a két fantasztikus tehetséggel megáldott művész jó barátságot ápolnak egymással.

Pindroch Csaba természetesen az édesanyákról sem feledkezett meg:

Vetkőzött és meztelen képeiről is mesélt Szorcsik Viki a Szerencsekerékben

Épp csak hogy beért a Szerencsekerék stúdiójába Szorcsik Viki, Kasza Tibiék máris elkezdték őt levetkőztetni...

A salgótarjáni származású színésznő büszke a szexi fotóira, s mesélt is a róla készült meztelen képeiről a Szerencsekerékben.

A művésznő posztolt néhány kulisszák mögött készült fotót is a stúdióból a héten az Instagram-oldalára:

Kautzky Armand is a Szerencsekerékben vendégeskedett a héten

A pásztói Balassi Bálint Színház igazgatója, Kautzky Armand volt a vendég a héten a Szerencsekerékben, ám már a műsor legelején megfagyott a levegő néhány másodpercre a stúdióban, miután kiderült, hogy ki a ászai Mari-díjas színművész játékostársa...

Magyarország legjobb férfi hangja, a magyar James Bond ráadásul olyan dolgot árult el Kasza Tibinek a Szerencsekerékben, amit talán kevesen gondoltak volna róla.

Vissza akarja kapni a családját Beat, hozzájuk írta legújabb dalát is

Beat, azaz Fehér Tibor, a Fekete Vonat nógrádi származású zenésze a tavaszi kiborulása után most egészen más hangot üt meg a közösségi oldalain.

Az édesanyák körül forgott Gáspár Evelin vasárnapja

Gáspár Evelin Instagram-oldalára töltött fel vasárnap néhány fotót arról, hogy anyák napja alkalmából élő kívánságműsor volt a Zenebutik TV-n, melynek műsorvezetője természetesen ő maga volt:

Az idősebb Gáspár-lány édesanyját, valamint nagymamáját is köszöntötte egy közös fotóval ezen a napon:

Gáspár Győző sosem unatkozik

Kamerák előtt küldte el a francba Győzikét a héten Schobert Norbi pártfogoltja, Rácz Géza. Az egykori kövér srác a Dikh TV műsorában akadt ki Gáspár Győzőre.

Többezer euróból álló pénzköteget talált a héten egy ajándékba kapott nagybőgőben Gáspár Győző. A showman álmában sem hitte volna, hogy ennyire szerencsés lesz...

Ugyanakkor az is biztos, hogy Győzőék életében a barátságnak rendkívül fontos jelentősége van. A nógrádmegyeri híresség a héten egy ezzel kapcsolatos bejegyzést is megosztott közösségi oldalán:

Papadimitriu Athina durván bekérdezett Gáspár Beának

Papadimitriu Athina teljesen ledöbbent attól, amit látott. Egyszerűen nem hitte el, hogy mit tett magával Gáspár Bea.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!