Pihenés

2023.04.02. 18:08

Tenerifén töltődik Szorcsik Viki (fotó)

A salgótarjáni származású színésznő, Szorcsik Viki élete korántsem unalmas, épp ezért néha neki is szüksége van pihenésre...

Nool

Szorcsik Viki köztudott, hogy szeret utazni, s ha csak lehetősége adódik, hódol is ennek a szenvedélyének. Nemrégiben Németországba utazott, hogy kedvenc énekese, Robbie Williams koncertjein eressze ki a fáradt gőzt, és persze ha már ott járt, időt szánt a helyi látványosságok feltérképezésére is. 

A művésznő most egy jóval melegebb területre, a Spanyolországhoz tartozó Tenerife szigetére utazott pihenni, de utazásakor sem feledkezik meg követőiről, így rendszeresen közzétesz néhány fotót a lenyűgöző környezetben töltött napjairól Instagram-oldalán

Két hete számoltunk be róla, hogy a salgótarjáni származású színésznő nemrégiben egy igazán komoly feladatot kapott, ő lesz ugyanis a háziasszonya a hamarosan megrendezésre kerülő Miss Influencer elnevezésű versenynek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!