Celebmustra

2023.04.16. 19:50

Szülinapozás, szereplések és fantasztikus hangok – így telt a nógrádi celebek hete

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

A.E.

Bochkor Gábor műsorában szerepel vasárnap este Szorcsik Viki

A salgótarjáni származású színésznő Instagram-oldalán tett közzé vasárnap kora este egy bejegyzést, miszerint Bochkor Gábor szórakoztató talk-showjának vendége lesz vasárnap este 20:50-től az ATV műsorán.

Egy igazán viccesre és jó hangulatúra sikeredett adás lesz! Nagyon jól éreztük magunkat, ez remek négyes lett! Imádtam 

– írta bejegyzésében Szorcsik Viki, melyhez egy fotót is mellékelt:

Odavannak a rajongók – Radics Gigi leénekelte Miley Cyrust

Radics Gigi elképesztő tehetségéről lassan ódákat lehetne zengeni. Az endrefalvai származású énekesnő ezúttal Miley Cyrus slágerét énekelte el.

Sőt, ha mindez nem lenne elég, a napokban elénekelte Mac DeMarco Chamber of Reflection című dalát is, amiről szintén feltöltött egy videót közösségi oldalaira:

Szülinapoztak Gáspár Laciék

Gáspár Laci 2014-ben vette feleségül Gáspár Nikit, közös gyermekük, Noel pedig mostanra már 6 éves múlt. Laci időről időre bizonyítja, hogy hatalmas szerelem ég benne kedvese iránt, gyermekei pedig a legfontosabb szerepet töltik be életében. 

A balassagyarmati származású énekes felesége a héten ünnepelte a születésnapját, amire minden bizonnyal számos meglepetéssel készült neki Laci, sőt, két fotót Instagram-oldalán is megosztott az ünneplésről. A képek tanulsága szerint először családi ünneplést rendeztek, majd a szerelmesek kettesben is eltöltöttek néhány romantikus órát. 

Ordítozós és összehasonlítós videóval is borzolta a kedélyeket a héten a Fekete Vonat rappere

Nyilvánosság előtt, élő Tik-Tok videóban akart békejobbot nyújtani vitapartnerének a Fekete Vonat balassagyarmati származású rappere, Beat, ám a beszélgetés másodpercek alatt heves szócsatába torkollott...

Beat kendőzetlen őszinteséggel mondta el véleményét zenésztársáról, L. L. Juniorról. A két férfi között élesedni látszott a helyzet, épp ezért is meglepő Beat álláspontja.

Nagy volt a baj: huszonöt sofőr hajtott el Görög Zitáék mellett, de senki sem állt meg segíteni

Rosszul lett Görög Zita testvére húsvétkor – számolt be a hírről az Origo, amelyet a Nógrád megyei származású modell és műsorvezető osztott meg az Instagram-oldalán.

Gáspár Evelin és Gáspár Győző közös konyhai trollkodásba kezdtek

Ezen a héten többek mellett Gáspár Evelin főzött és nyomozott a Troll a konyhában című műsorban. A híresség már az első adásban maradandó élményeket okozott csapattársainak...

Nem titkolózik tovább a showman, Gáspár Győző és Berki Krisztián özvegye, Mazsi sem, hiszen kiderült, hogy ők ketten is szerepelnek a kulináris krimiben.

A forgatásról Evelin néhány fotót is feltöltött Instagram-oldalára a héten:

Televíziós műsorvezetőként debütált Gáspár Evelin

Bár közgazdász diplomája is van, Gáspár Evelin sokkal inkább a televíziózásban lát jövőt. A siker pedig úgy tűnik, nem is olyan sokáig váratott magára...

Franciaországban folytatja Gáspár Virág - kiderült a költözés oka!

A Gáspár család legfiatalabb tagja, Gáspár Virág a TV2 Ütős Ötös pénteki adásában árulta el, hogy mit is csinál pontosan.

Debrecenben és Nyíregyházán töltötték a hétvégét Pindroch Csabáék

A salgótarjáni származású színművész, Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda egy unalmasnak egyáltalán nem mondható hétvégét tudhatnak maguk mögött. Szombaton a 100. Életfa Program Konferencia házigazdái voltak Debrecenben, majd Csaba este a nagy sikerű darabját, a Segítség, megnősültem!-et is előadta Nyíregyházán.

Magyarország egyik legkellemesebb hangján szólalt meg Csercseszov – hallgasd meg!

Csercseszov hosszabbított egy évet a Fradinál, a pásztói színház igazgatója, Kautzky Armand pedig leszinkronizálta őt a Groupamában.

Alkohollal vigasztalódik külföldön a drégelypalánki exatlonista, Adu Laci

Az Exatlon Nógrád megyei kötődésű játékosa, Adu Laci külföldön vállalt munkát, hogy mindent meg tudjon adni családjának, amire szükségük van. Ritkán jut haza, kint töltött szabadidejében azonban egyre többször a pohár fenekére néz...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!