Pletykák

2023.04.01. 18:45

Szorcsik Viki kitálalt Csutihoz fűződő kapcsolatáról

A színésznő egy friss interjúban tisztázta a Szabó Andrással, azaz Csutival és vele kapcsolatban terjengő pletykákat.

A.E.

Szorcsik Viki

Forrás: TV2

Még a TV2 Farm VIP című műsorának forgatása alatt szeretett egymásba a salgótarjáni színésznő, Szorcsik Viki, valamint Kulcsár Edina exférje, az üzletember Szabó András, ismertebb nevén Csuti. A sajtó tele volt egy időben a szerelmespárról szóló hírekkel, ám a kapcsolat sajnos gyorsan zátonyra futott. Hírportálunkon is beszámoltunk róla, hogy Viki és Csuti nemrégiben együtt szerepeltek a TV2 Szállj munkába - Sztárok a reptéren című műsorában, ahol nyoma sem volt annak, hogy konfliktus lenne kettejük között.

Az Origo beszámolója szerint a korábbi szerelmesek most ismét együtt dolgoznak, mások mellett ugyanis Csuti is zsűrizni fog azon az influenszereknek szóló versenyen, amelynek Szorcsik Viki lesz a házigazdája. A színésznő ennek apropóján most egy friss interjúban beszélt a Hot! magazinnak a Csutival való rövid kapcsolatáról.

Előszeretettel hoznak össze bennünket még mindig. Csutival barátok vagyunk, nem haragszunk egymásra.

– mesélte a lapnak Viki. 

– Szerelmi viszonyunk volt, de gyorsan kiderült, hogy különböző egyéniségek vagyunk, érzelmi téren mások az elképzeléseink. Bolyki Lilla barátnőm kért fel erre az igényes rendezvényre, aminek az egyik legszebb fővárosi szálloda ad otthont. Ez nem szépségverseny, nem az öncélú magamutogatásról szól. Épp ellenkezőleg: inkább kreatív, edukatív, jövőbelátó módon közelíti meg az influenszerkedést. A színpad miatt amúgy is kirakatban vagyunk, ezért csak rám tartozik, hogy ki a párom, és mi van a családommal. A Farm VIP miatt viszont elkerülhetetlen volt, hogy nyilvánosságot kapjon a Csutival való viszonyunk – nyilatkozta a verseny kapcsán Szorcsik Viki a magazinnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!