Adásból kimaradt

2023.04.24. 12:14

Kamerák előtt esett egymásnak Szorcsik Viki és Csuti (videó)

Előkerült egy videó a Hal a tortán című műsor egyik adásból kimaradt jelenetéről. A videóban Szorcsik Viki és Csuti a szakításuk kapcsán estek egymásnak, ami további találgatásokra adhat okot kettejük kapcsolatáról.

A.E.

Szorcsik Viki és Csuti szerelme sajnos nem tartott sokáig

Forrás: TV2

Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, a Super TV2 Hal a tortán című műsorának múlt heti adásában a salgótarjáni származású színésznő, Szorcsik Viki, valamint exe, Szabó András Csuti közösen szerepeltek. Az egykori szerelmespár románca a Farm VIP forgatása közben fogant, s már hónapokkal ezelőtt véget is ért, ám Csutinak úgy tűnt, nem volt sürgős, hogy elhozza Vikitől korábban nála hagyott dolgait. A színésznő így a műsor kamerái előtt adta vissza azokat exének, ráadásul nem is akárhogy: egy piros szalaggal átkötött fekete szemeteszsákban.

A műsorról most előkerült egy exkluzív, eddig nem látott videó is, ami további táptalajt ad azoknak a hónapok óta tartó találgatásoknak, hogy vajon mi is történhetett valójában a két híresség között, s hogy maradt-e még valami a Csuti és Viki közötti szikrából. Sok rajongót foglalkoztat ugyanis, hogy mi vezetett kettejük szakításához, a Bors cikke szerint sokan pedig úgy gondolják, hogy valójában még mindig van közöttük valami. 

A Hal a tortán forgatása idején öt napon át találkoznia kellett Vikinek és Csutinak, a közös evések és beszélgetések során pedig a nézőknek is feltűnhettek a lopott pillantások, a mosolyok és az egymás felé használt hangszín. Ezekből jól ki lehetett venni, hogy csöppet sem közömbösek egymással szemben. A műsorban szintén szereplő Gáspár Virág ráadásul keményen be is kérdezett nekik: 

És amúgy ti hogyhogy így egymás mellé huppantatok?

– hangzott az érdeklődés, mire Szorcsik Viki és Csuti is kínos magyarázkodásba kezdtek.

A Bors tehát most egy újabb árulkodó videóra bukkant, ami a Hal a tortán egy adás előtti videója, amelyben Szorcsik Viki és Csuti konkrétan egymásnak estek. Az egykori szerelmesek a szakításról vitatkoztak, és arról, hogy Csuti miért nem vitte el a holmijait Vikitől. Viki ezt sérelmezte, és azt mondta, hogy ha kellettek volna, már rég el kellett volna vinnie.

Nem jöttél el eddig a cuccaidért. Hát eltelt öt hónap! 

– kiáltott fel Viki, mire Csuti meglepő választ adott:

Most akkor elmondom egyszer és utoljára: elmentem egyszer, elmondtam, hogy mi volt a fejemben. Nem adtad oda.

Mindezeket sokan árulkodó jeleknek tekintik annak kapcsán, hogy ők ketten talán még mindig éreznek egymás iránt valamit. A kommentelők véleménye pedig határozottan az, hogy Viki még mindig szerelmes Csutiba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!