Celebmustra

2023.04.09. 19:50

Győzike szentmisén, Gáspár Evelin a Sztárban Sztár stúdiójában töltötte a húsvéti hétvégét

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

A.E.

Gáspár Evelin vasárnap délután a Sztárban Sztár stúdiójából posztolt

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Tatabányán koncertezett Szolnoki Péter

A Bon-Bon együttes salgótarjáni származású frontembere a Black Diamond Big Band zenekarral adott közös koncertet a héten Tatabányán. Szolnoki Péter a rendezvényről közösségi oldalán posztolt egy rövid részletet:

Traktorra cserélte sportautóját Gáspár Laci

A balassagyarmati származású énekes, Gáspár Laci köztudottan rajong a sportautókért, ezúttal azonban kivételt tett és egy mezőgazdasági járműbe pattant.

Nézd meg, hogy zúzott rockerként a Sztárban Sztár színpadán Gáspár Evelin

Dögös rockerként ropta Gáspár Evelin a Sztárban Sztár színpadán vasárnap este a táncot. A fiatal lány Oláh Ibolya I Love Rock’n’Roll című előadása közben színesítette a produkciót.

Gáspárék idősebb lánya a húsvéti hosszú hétvégén egy elegáns budapesti kávézóban járt, ahol Gájer Bálint koncertjét is meghallgatta. Instagram-oldalán közzétett posztjából az azonban nem derült ki, hogy kivel mulatta az időt a szórakozóhelyen...

Húsvét vasárnap délután Evelin pedig már a TV2 Sztárban Sztár című műsorának stúdiójából posztolt egy fotót. A show-műsor, melyben a TV2 Akadémia növendékeként gyakornoki idejét töltötte a fiatal nő, ma este elérkezett a végső döntőhöz, ahol hamarosan kiderül, hogy ki nyeri az idei évadot.

Gáspár Virág bekerült a legjobbak közé a Miss Influencer versenyén

Ötmilliós fődíjért és egy all inclusive dubai nyaralásért szállt versenybe Gáspár Virág. Győzike lányát már csak néhány lépés választja el attól, hogy ő legyen Magyarország első Social Media Királynője.

Ferenc pápa magyarországi látogatására invitál mindenkit Pindroch Csaba

A salgótarjáni színművész, Pindroch Csaba egy rövid videóban osztotta meg gondolatait Ferenc pápa április végi, magyarországi látogatásának kapcsán.

Oszter Sándor özvegye elárulta, kivel tölti idén a húsvétot

Failoni Donatella a Balaton szerelmese, minden nyarat a balatonrendesi házukban tölt. Oszter Sándor özvegye elárulta, hogy idén hol és kivel tölti a húsvéti hosszúhétvégét.

Elképesztő húsvéti dekorációkat készített Oszter Alexandra (fotók, videó)

Oszter Sándor lánya mindamellett, hogy fantasztikus színésznő, végtelenül tehetséges képzőművészként is. Alexandra húsvétra is készült, méghozzá az Oszter nagymamájától tanult tojásfestéssel hangolódott az ünnepekre.

Letartóztatták Torontoban az Edda gitárosát, Alapi Istvánt

Torontoban koncertezett nemrégiben az Edda Művek. A fantasztikus szuperkoncert előtt azonban a salgótarjáni származású Alapi István nem várt izgalmakat okozott zenésztársainak...

„Infúziót kaptam, gyógyszereket szedek” - őszintén vallott betegségéről Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti a TV2 reggeli műsorában beszélt állapotáról.

Hétfőn új műsorral debütál Gáspár Győző

Minden hétfő este találkozhatunk a nógrádi celebbel.

Gáspár Győző húsvét alkalmából a budapesti Páduai Szent Antal templomban hallgatott ünnepi szentmisét hétvégén, melyről Facebook-oldalán is megosztott néhány fotót és videót:

Gáspár Bea kétféle húsvéti finomságot is készített az ünnepekre

Gáspár Bea klasszikus töltött dagadót készített, de a receptet megspékelte egy kis extra "adalékkal", hogy mégjobban passzoljon a húsvéti menüsorba:

Különleges sonkás-tojásos sajttekercse pedig igazán tökéletes locsolóváró finomság:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!