Celebmustra

2023.04.30. 19:58

Gáspár Evelin építi karrierjét, Győzike elviszi a showt – így telt a nógrádi celebek hete

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

Nool

Gáspár Evelin minden jel szerint imádja, hogy műsorvezetőként bizonyíthat

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Pindroch Csaba is részt vett Ferenc pápa budapesti szentmiséjén

Ahogy arról beszámoltunk, szentmisét mutatott be a budapesti Kossuth téren vasárnap délelőtt Ferenc pápa, magyarországi apostoli látogatásának keretében. A szertartásra, melyre Nógrád megye számos településéről érkeztek hívők, a salgótarjáni származású színművész, Pindroch Csaba is ellátogatott:

A Jászai Mari-díjas színművész egy rövid videót is posztolt a helyszínről:

Előzmény:

Gáspár Győző elvitte a show-t a héten

A nógrádmegyeri showmannek először nem tetszett a celebek étkezési kultúrája, majd durván kifakadt: „Ilyen sinter celebekkel még nem találkoztam”

Gáspár Győző kiakadt azon is, hogy fiatalabb lánya, Gáspár Virág nem jutott be a Miss Influencer döntőjébe.

Ha ez még nem lett volna elég, mindenki Győzikéje szabálysértést követett el, ráadásul még fotókat is közölt arról közösségi oldalán. Mivel a Hősök tere díszburkolatán tilos parkolni, így most várhatja a bírságot a showman.

Végül, de nem utolsó sorban kiderült, hogy Kelemen Anna és Gáspár Győző ismeretsége egészen messzire nyúlik vissza. A showman ráadásul olyan dolgokat árult el most az ex-playmate-ről, aminek utóbbi fél nem biztos, hogy túlságosan örült...

Gáspár Bea szívszorító vallomása: feladta nagyszülői álmait

Gáspár Bea lemondott arról, hogy valaha nagymama lesz, lányai ugyanis egyelőre nem tervezik, hogy családot alapítanak.

Gáspár Evelin imádja a munkáját

Két hete számoltunk be róla hírportálunkon, hogy televíziós műsorvezetőként debütált a Zenebutikon Gáspár Evelin, s minden jel arra enged következtetni, hogy Győzike lánya kifejezetten jól érzi magát új munkakörében, hiszen a héten is posztolt egy vidám fotót a stúdióból:

Radics Gigi irtó cuki gyermekkori fotót posztolt magáról

Nosztalgikus hangulat lett úrrá az endrefalvai énekesnőn. Radics Gigi közösségi oldalán egy nagyjából 25 évvel ezelőtti fotót mutatott magáról, amin szinte alig ismerni őt fel.

Kamerák előtt esett egymásnak Szorcsik Viki és Csuti

Előkerült egy videó a Hal a tortán című műsor egyik adásból kimaradt jelenetéről. A videóban a salgótarjáni származású színésznő, Szorcsik Viki, illetve korábbi párja, Csuti a szakításuk kapcsán estek egymásnak, ami további találgatásokra adhat okot kettejük kapcsolatáról.

Mike Tysonhoz indult, de a repülőgépen rosszul lett Bunyós Pityu

Mike Tysontól kapott meghívást a tengerentúlra a balassagyarmati kötődésű egykori sportoló, de Bunyós Pityunak egy váratlan esemény miatt el kellett halasztania a nagy találkozást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!