Család

2023.04.26. 12:02

Gáspár Bea szívszorító vallomása: feladta nagyszülői álmait

Gáspár Bea lemondott arról, hogy valaha nagymama lesz, lányai ugyanis egyelőre nem tervezik, hogy családot alapítanak.

Nool

Gáspár Bea lányai egyelőre nem tervezik a családalapítást

Forrás: TV2

Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy Gáspár Virág nyerte el az első helyet a Super TV2 Hal a tortán című műsorának múltheti csapatában. A győzelem kapcsán a Bors megkereste a lány édesanyját, Bea asszonyt, aki bár elmondta, hogy büszke a lányára, de elárulta azt is, hogy az viszont hatalmas szívfájdalma, hogy egyelőre sem Virág, sem Evelin nem terveznek babát.

Mostanra mindkét lánya felnőtt, s bár Evelin hosszú ideje boldog párkapcsolatban él szerelmével, Attilával, továbbra sem tervezik, hogy családot alapítsanak. Gáspár Virág pedig még mindössze csak 21 éves, s jelenleg a jövője építgetésére koncentrál a babatervezés helyett. Ahogy azt korábbi cikkünkben is megírtuk, Virág életében fontos szerepet tölt be a főzés, olyannyira, hogy jelenleg Franciaországban, Vichy-ben tanul a budapesti BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum Erasmus programja keretén belül.

A büszke édesanya a Borsnak adott interjúban elismerte, nem érinti rosszul, hogy a lányok önállósodtak.

Hála Istennek, hogy kirepültek!

– kiáltott fel nevetve, majd hozzátette: 

Tudom, hogy sokaknak szomorú, ha hirtelen megcsappan a család létszáma. De én örülök ennek. A mai modern technika miatt bármikor tudunk telefonálni egymással, akár videóban is.

A lányok a saját útjukat járják, élvezik a felnőtt lét szabadságait, s egyelőre nem terveznek édesanyává válni.

A kanyarban sincs unoka! 

– ismerte el Gáspár Bea beletörődve abba, hogy egyelőre még nem lehet nagymama, noha nagy vágya, hogy végre unokázhasson. 

Nincs kilátásban, hogy nagymama legyek… Aztán lehet, hogy egyszer csak meglepődök!

– tette hozzá nevetve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!