Nosztalgia

2023.04.29. 10:45

Felismered? Radics Gigi gyermekkori fotója több mint cuki

Nosztalgikus hangulat lett úrrá az endrefalvai énekesnőn. Radics Gigi közösségi oldalán egy nagyjából 25 évvel ezelőtti fotót mutatott magáról, amin szinte alig ismerni őt fel.

A.E.

Radics Gigi

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Radics Gigi zenei tehetsége már egészen kislány korában megmutatkozott. Ahogy arról nemrégiben közzétett cikkünkben is beszámoltunk, Gigi már 18 éve, azaz mindössze 9 éves korában is eredményesen szerepelt a Gáspár Győző által szervezett salgótarjáni tehetségkutatón, melynek zsűriszékeiben Majka, Kefir és Baby Gabi is helyet foglaltak. A 9 éves kislány ráadásul sokakat megszégyenítő módon be is énekelte magát – legfiatalabbként – a 12 továbbjutó közé.

Bár az áttörő siker akkor még váratott magára, Radics Gigi tehetsége elvitathatatlan volt, céljai érdekében pedig eltántoríthatatlanul menetelt előre. 2008-ban jelentkezett a Megasztár 4-be, ahol a legjobb 200-ig jutott, majd 2011-ben a Megasztár 5-ben a legjobb 24-ből esett ki. Végül 2012-ben újra nekivágott, megmérette magát a Megasztár 6-ban is, ám ekkor már semmi és senki nem állt annak útjába, hogy megnyerje a műsort, s így karrierje elérje a méltó magasságokat.

A jelenleg már 26 éves Gigi amellett, hogy mostanra gyönyörű felnőtt nővé érett, egy 2 és fél éves tündéri kislány, Bella büszke édesanyja, hangját pedig világszerte megismerhette már a közönség. Azonban Gigi is volt egyszer kislány, amire minden jel szerint szívesen is emlékszik vissza. Az énekesnő a napokban közösségi felületein osztott meg ugyanis egy közel 25 éves fotót magáról, amin talán nem mindenki ismerné őt fel, de természetesen rajongói rögtön elárasztották szívecskékkel. Abban pedig szinte mindenki egyetértett, hogy Gigi "aranyos", "cuki" és "szép" is volt gyermekként (is).

 

 

Címkék#radics gigi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!