Adományozás

2023.03.20. 15:38

Újabb nógrádi óvodásokhoz látogatott el Gáspár Zsolti

Ismét útnak indult Gáspár Zsolti, hogy szebbé tegye az óvodások napját. Szirákra, Bercelre és Vanyarcra látogatott el ma délelőtt, ahová üdítőt, csokoládét, ropit, májkrémet és szörpöt vitt a csemetéknek. Ezúttal Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke is elkísérte őt.

N. O.

A nógrádmegyeri celeb üdítőt, csokoládét, ropit, májkrémet és szörpöt vitt a csemetéknek

Forrás: Beküldött

– Zsolt édesapja, idősebb Gáspár Győző is a megyei polgárőrség tagja, akivel közös célunk, hogy az ifjúságot és az idősebb korosztályt egyaránt támogassuk. Most a fiatal generációra jutott a választás, így nekik segítünk. A továbbiakban is részt veszünk a jótékony kezdeményezésben és terveink között szerepel, hogy a határon túli gyermekeket is meglátogassuk – közölte Vass Miklós.

Gáspár Zsolt elárulta, hogy az elmúlt hónapokban több helyszínen is jártak, a jövőben pedig amennyi óvodába csak lehetséges, szeretnének eljutni, de a Felvidékre is.

Bercelre is ellátogatott a nógrádmegyeri celeb
Forrás: Beküldött

Hozzátette: a gyerekekre nagy szükség van, így fontos a támogatásuk, hiszen bennük van a jövő.

A celeb arra is kitért, hogy nagyon örültek annak, hogy a polgárőrség is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Molnár Péter, Gáspár Zsolti menedzsere kiemelte, hogy folyamatos az egyeztetés az óvodákkal és az önkormányzatokkal. A közeljövőben szeretnének még legalább negyven intézménybe ellátogatni, hogy örömet szerezhessenek az apróságoknak.

A közelmúltban egyébként Vizsláson is járt Zsolti, de volt már Balassagyarmaton is.

Thomka Noémi, a Vanyarci Napsugár Óvoda intézmény vezetője elmondta, hogy összesen 36 kis élelmiszercsomagot vettek át a celebtől, amelyet már kézhez is kaptak a gyerekek, akik nagyon örültek az ajándéknak.

Kifejtette: Zsoltiék nagyon kedvesek voltak és megmutatták az intézményt is nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!