Vélemény

2023.03.10. 12:07

Szorcsik Viki elmebetegnek titulálta Varga Viktort (videó)

Közösen szerepel majd a Sztárok a reptéren című műsor vasárnapi adásában Szorcsik Viki és Varga Viktor. A színésznő a műsor egyik beharangozó videójában mondta el véleményét az énekesről.

A.E.

Vasárnap délelőtt 10:05-től Varga Viktor és Szorcsik Viki a reptéren bizonyítanak majd

Forrás: TV2/Szállj munkába - Sztárok a reptéren

A TV2 Szállj munkába - Sztárok a reptéren című műsorában magyar hírességek, műsorvezetők, influenszerek közreműködésével kapnak a tévénézők bepillantást a Budapest Nemzetközi Repülőtér életébe a műsorvezető, Szabó András "Csuti" irányításával. Korábban beszámoltunk róla, hogy az ismert nógrádmegyeri anya-lánya páros, Gáspár Bea és Gáspár Evelin a marshallerek szerepébe bújt, akik a légijárművek beállításért, földi mozgásáért, irányításáért felelősek. 

Gáspárék után e hét vasárnap ismét egy Nógrád vármegyei hírességen, Szorcsik Vikin a sor, hogy reptéri szerepkörben bizonyíthasson: ő ezúttal a légiáru-kezelő központban lesz rakodó munkatárs. A salgótarjáni származású színésznőről a műsor Facebook-oldalára töltöttek fel péntek délelőtt egy rövid videót, ami a március 12-i adás egyik részletét tartalmazza. A felvételen Szorcsik Viki kendőzetlen őszinteséggel beszélt műsorbéli játékostársáról, az énekes Varga Viktorról:

– Egy igazán megosztó személyiség, úgy mint én, szóval szerintem tök jól kiegészítjük egymást. Egy elmebeteg énekes, azt hiszem, aki mindig szereti borzolni a kedélyeket, nem csak a külsőjével, hanem a belsőjével is – fogalmazott a színésznő.

Vikiről persze Viktornak is megvan a véleménye:

– Igazán vagány nő, úgyhogy elég beteg dolgokat fogunk itt valószínűleg összehozni – mondta sejtelmesen a videóban Varga Viktor.

A március 12-én, vasárnap 10:05-kor kezdődő műsor beharangozó videóját az alábbiakban nézhetitek meg:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!