Szócsata

2023.03.21. 08:25

Szabyest ismét csúnyán beleállt Gáspár Laciba: kemény kritikával illette új dalát

„Gratulálni nem tudok, széket pláne nem adnék” – fogalmazott Szabyest Gáspár Laci új dalával kapcsolatban. Vajon újra kirobban majd az adok-kapok háború kettejük között?

Nool

Gáspár Laci ismét kapott egy kis ízelítőt Szabyest csípős stílusából

Forrás: Instagram/Gáspár Laci/Szabyest/montázs

Szabó Szabolcs Achilles, azaz Szabyest ismét lecsapott Gáspár Lacira: ezúttal a balassagyarmati származású énekes múlt héten megjelent, legújabb dala, az Áll fel! miatt került nála porondra. Az énekesként is tevékenykedő fiatal influencer kemény kritikát fogalmazott meg a már 20 éve a pályán lévő Gáspár Laci zenei munkásságáról – szúrta ki a Bors.

Hat év után Gáspár Laci új dala és videóklipje pont olyan, mint amikor egy 8. osztályos tanuló megírja és megcsinálja magának a dalt. Ezt sikerült hat év után kiadni, gratulálni nem tudok, széket pláne nem adnék.

– fogalmazott Szabyest, aki emellett azért is elmarasztalóan nyilatkozott Laciról, amiért nem nyújtott segítséget a nagy felfedezett Ruszó Tibinek, noha tény, hogy a fiú ByeAlex mentoráltja volt. A fiatal tehetségkutató-győztes, Tibi a napokban tárta fel ugyanis, hogy semmije nem maradt a korábbi, 12 millió forintos álomfődíjból: a pénz egy részét a családja megsegítésére szánta, így a saját lakhatása nem lett sokkal jobb a korábbiaknál.

− Irtó szomorúnak tartom Ruszó Tibi estét (is). A srác nyer egy tehetségkutató versenyt, majd egy idő után eldobják, mint a rongyot, az új évad új szereplőket hoz. Ha valóban ő volt méltó arra, hogy megnyerje a tehetségkutatót, akkor miért nem ad segítséget egyik nagy és neves A-kategóriájú mentor sem az egyébként tehetséges fiatalnak? Egy mentornak nem a mentorálás és tehetséggondozás lenne a feladata? Gáspár Laci miért nem azzal vagánykodik, hogy összefog Ruszó Tibivel és sikert arat, miért a lambo a téma mindig és a pénz? − firtatta 24 óráig elérhető Instagram-történétében Szabyest, egyúttal pedig felajánlotta szakmai segítségét Ruszó Tibinek, mert úgy érzi, másképp kárba veszhetne a tehetsége.

Nem ez volt az első eset, hogy a fiatal influencer beleállt Gáspár Laciba... Év elején hírportálunkon is beszámoltunk róla, hogy szócsatába keveredett Lacival, miután az énekes is beszállt a zenészháborúba, ami Szabyest és a rapper, G.W.M. között robbant ki:

− Gáspár Laci nem tudom, mire híres. A 15 évvel ezelőtti sikerekre? A TikTokon olyan zenészek és előadók vannak, akik megtöltenek akár egy Budapest Parkot. Gáspár Laci már nem tudná ezt megcsinálni. Nem mondom, hogy nincsenek most is jó ötletei. Lehet, hogy vannak, csak nem valósulnak meg, szakmaiság nincs benne már − vélekedett még januárban Szabyest, aki akkor azt is szóvá tette, hogy Laci évek óta nem adott ki új számot. Igaz, néhány napja ezt a hiányt pótolta, Szabyest mégsem elégedett.

A szócsata keretében az influencer akkor úgy fogalmazott, hogy egy évtizede értékelhetetlennek tarja Gáspár munkásságát, aki ma már csak a nevével és a lamborghiniével tud haknizni és feltűnősködni.

Mutogatod a pénzt és a luxuscuccokat, és bohóckodsz vele videóban, ahogy megszégyeníti a dalod... 2023-ra már csak ennyi maradt Gáspár Laciból. Mi mindvégig a szakmáról és a zenészekről beszéltünk, ne érezd érintve magad 

– mondta, majd később az online dúló szócsata hevében egy növényhez is hasonlította a balassagyarmati származású énekest.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!