Európai turné

2023.03.01. 18:38

Robbie Williams koncertjein tombolt Szorcsik Viki

A művésznő egészen Németországig utazott azért, hogy találkozzon kedvencével.

Nool

Szorcsik Viki

Forrás: Instagram/Szorcsik Viki

Európai turnéra indult januárban Robbie Williams. A szólókarrierje 25. évfordulóját ünneplő rocksztár Olaszországban, Svájcban, Belgiumban és Hollandiában is koncertezett már, majd egy többállomásos németországi körút következett. A salgótarjáni származású színésznő, Szorcsik Viki ez utóbbi országba utazott el azért, hogy találkozzon a Feel és az Angels című slágereket is jegyző énekessel.

Viki – az Instagram-oldalán közzétett bejegyzés tanúsága szerint – rögtön két koncertre is ellátogatott Németországban, s ha már ott járt, időt szánt a helyi látványosságok feltérképezésére is. Bejegyzésében lapozgatva felbukkan egy rövid koncertfelvétel is Robbie Williams produkciójáról, amit még az ex-szépségkirálynő, Horváth Éva sem tudott szó nélkül hagyni.

Ne már, hogy Ő Robbie Williams 

– írta kommentjében, mire Szorcsik Viki viccesen csak annyit válaszolt, hogy „senki nem lesz fiatalabb, kivéve JLO”.

A már Take That-el is nagy sikereket elérő Robbie Williams a The XXV Tour nevet viselő európai turnéja keretében március 14-én Budapestre is ellátogat majd, hogy fantasztikus showjával lenyűgözze a hazai közönséget szólókarrierje legnagyobb slágereivel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!