Gasztroreality

2023.03.07. 13:14

„Little bit of fokhagyma inside” - előkapta angol tudását Gáspár Laci (videó)

Gáspár Laci főzőtudománya mellett az angol nyelvtudásába is betekintést enged.

Nool

Gáspár Laci megcsillogtatja főzőtudását

Forrás: Viasat3

Az énekes is részt vesz a ma induló, VIASAT3 Troll a konyhában című műsorában, a kulináris krimi első csapatát erősíti - számolt be a Ripost

Mint az a lap írja a műsorban Gáspár Laci csapattársai között szerepel meg Kármán Odett, Kamarás Norbi, Vokság Virág, Molnár Tamás és Mardoll is. Utóbbi nem más, mint az üzletasszony Yvonne Dederick lánya, Catherine, aki Mardoll néven épít magának zenei karriert. A huszonéves dekoratív lány komfortosabban érzi magát, ha angolul beszélhet. Gáspár Laci gálánsan ezen a nyelven szólt hozzá, mikor a műsor egy pontján Rákóczi Feri bejelentette: a két, három fős csapat pultot cserél. 

Hogy felzárkóztassák egymást, futtában kiáltottak át, melyik étel hogy áll. Laci Mardollt tájékoztatta a következő szavakkal:

„Little bit of fokhagyma inside", hozta a lány tudtára, hogy már van foghagyma az adott ételben.

„Tetszik, hogy akcentussal beszél, és kihozza belőlem azt a csepp angolt is... amit nem tudok"  – fogalmazott az eset után Laci.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!