Celebmustra

2023.03.26. 19:50

Gáspár Virág bomba formában, nagybátyja, Zsolti adományozó hangulatban töltötte a hetet

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

Nool

Facebookon mutatkozott be „a kontyos meg az ura”

A Duna TV Családi kör című műsorának forgatásáról jelentkezett be közösségi oldalára a héten Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda. A salgótarjáni származású színész és szerelme a képek tanúsága szerint jó hangulatban töltötték a forgatás óráit.

Újabb nógrádi óvodásokhoz látogatott el Gáspár Zsolti

Ismét útnak indult Gáspár Zsolti, hogy szebbé tegye az óvodások napját. Szirákra, Bercelre és Vanyarcra látogatott el hétfő délelőtt, ahová üdítőt, csokoládét, ropit, májkrémet és szörpöt vitt a csemetéknek. Ezúttal Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke is elkísérte őt.

Jótékonysági akcióba fogott Hajnóczy Soma: Alapi István is a projekt mellé állt

Hogyan lehet 100 forintból házat vásárolni? Hajnóczy Soma úgy tűnik megtalálta rá a lehetőséget, ebben pedig számos segítője is akadt, köztük Alapi István. A jótékonysági árverés célja, hogy egy rászoruló családon segítsenek.

Szabyest ismét csúnyán beleállt Gáspár Laciba: kemény kritikával illette új dalát

„Gratulálni nem tudok, széket pláne nem adnék” – fogalmazott Szabyest Gáspár Laci új dalával kapcsolatban. Vajon újra kirobban majd az adok-kapok háború kettejük között?

Laci a héten Egerből jelentkezett be Instagram-oldalára feleségével, ahová a bejegyzés szerint igazán kellemes élmények kötik a szerelmeseket:

Gáspár Bea reagált a halálhíréről szóló pletykákra és nyusziváró finomságáról is beszámolt

Kiakadt az egészségügyi állapotát érintő pletykákon Gáspár Bea: videóban reagált a felröppent pletykákra.

Gáspár Bea elárulta, hogy az ő családjukban milyen húsvéti szokásokat tartanak máig, közben pedig a család kedvenc húsvéti finomságát is elkészítette.

Bea asszony a héten Instagram-oldalán is megosztott egy friss fotót, amely arról árulkodik, hogy már nagyon-nagyon várja a tavaszt:

Folytatódik Szorcsik Viki és Mischinger Péter balhéja

Közeleg a nap, amikor Szorcsik Vikinek bíróság elé kell állnia a Farm VIP óta közte és Mischinger Péter között kialakult botrány kapcsán. A színésznő kitart korábbi állításai valóságalapja mellett, a férfi viszont újabb videóban mondta el saját álláspontját.

Gáspár Virág dögösebb, mint valaha

Gáspár Győző fiatalabb lánya, Virág iszonyatosan sokat változott az elmúlt időben, az egykori dundi kislány valódi bombázóvá érett. A Gáspár-lány a héten egy elegáns budapesti étteremből posztolt egy fotót Instagram-oldalára, amin ismét megmutatta, hogy milyen jó formában van:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!