Botrány

2023.03.22. 20:38

Folytatódik Szorcsik Viki és Mischinger Péter balhéja (videó)

Közeleg a nap, amikor Szorcsik Vikinek bíróság elé kell állnia a Farm VIP óta közte és Mischinger Péter között kialakult botrány kapcsán. A színésznő kitart korábbi állításai valóságalapja mellett, a férfi viszont újabb videóban mondta el saját álláspontját.

Nool

Szorcsik Viki nem érti, hogy Mischinger Péternek mi a gondja a vádjaival

Forrás: Bors

Fotó: Szabolcs László

Korábban több alkalommal beszámoltunk róla hírportálunkon, hogy komoly feszültség alakult ki a TV2 Farm VIP című műsorának harmadik évadában a salgótarjáni színésznő, Szorcsik Viki és az Exatlonista Mischinger Péter között. A kedélyek a műsor vége után sem csitultak, sőt, csak tovább fokozódott a botrány, miután a két fél nyilvánosan kezdett el üzengetni egymásnak. Mischinger bocsánatkérést követel, Szorcsik Viki viszont továbbra is kitart korábbi állításai mellett, miszerint a férfi agresszíven és félelemkeltően viselkedett vele a forgatások alatt, s nem kér bocsánatot

Az Exatlonból ismertté vált férfi már többször nyilvánosan felszólította Vikit, hogy ismerje be, hazudott, amikor azt állította, hogy Péter megsértette őt a nőiességében, s nem titkolta azt sem, hogy amennyiben ez nem történik meg, akkor bíróság elé viszi az ügyet. Tavaly december közepén hírportálunkon is beszámoltunk róla, hogy Mischinger úgy nyilatkozott, megtette az első jogi lépéseket a ügyben. 

A férfi január elején aztán a Dikh Rádió Süss fel nap! című műsorának vendége volt, amikor élő adásban bejelentette, hogy ügyvédje minden iratot beadott a bíróságra, így elindult a rágalmazási ügy Viki ellen, de érdemi lépés azóta nem történt. A Bors friss cikke szerint a felek jelenleg arra várnak, hogy a bíróság kitűzze az első, úgynevezett előkészítő tárgyalás időpontját. 

A színésznő nemrégiben egy reggeli műsorban nyilatkozott a témában és gyakorlatilag megismételte vádjait Mischingerrel szemben. Elmondta, hogy a műsorban elhangzottakért vállalja a felelősséget, illetve a korábban mondottakhoz is tartja magát, miszerint tart az agresszív személyektől, és rémisztő számára, ha egy férfi vele szemben felemeli a hangját. A színésznő kitért arra is, hogy úgy gondolja, senkit sem kényszerítenek egy olyan műsor elvállalására, mint a TV2 népszerű realityje, s szerinte annak, aki vállalja a szereplést egy ilyen tévéműsorban, azzal is tisztában kell lennie, hogy a későbbiekben negatív is lehet a megítélése.

Mindez persze meglepte a felperes Mischinger Pétert, aki a Bors kamerái előtt reagált a színésznő gondolataira. Mint mondta, reméli, hogy a Farm VIP stábtagjai és a szereplői is kiállnak majd mellette a tárgyaláson és igazolják, hogy soha nem sértegette a színésznőt és soha nem lépett fel vele szemben agresszívan. Péter ugyanakkor azt is hozzátette, hogy Viki szavaival szemben, ő sosem tapasztalta, hogy a nézők negatívan ítélték volna meg őt a botrány alatt vagy után.

Kamerán kívül a korábbi Exatlonos arról is beszélt a lapnak, hogy lát még esélyt arra, hogy peren kívüli egyességre jusson Szorcsik Vikivel:

– Azt gondolom, hogy még most is előállhat olyan helyzet, melynek hatására megszüntetem az eljárást. Ha szemtől szemben hallom tőle a bocsánatkérést, a ránk váró előkészítő ülésen és a szavait írásban is rögzítik és azt is elismeri, hogy hazudott velem kapcsolatban, akkor okafogyottá válik az eljárás folytatása. Ha ez nem történik meg, akkor magánvádas eljárásban harcolok tovább az igazamért – mondta Péter.

Kártérítési igényem nincs és az sem célom, hogy Vikit megbüntessék. Én csak az igazamat szeretném hallani, vagy tőle, vagy az ügy végén a bíró szájából

– magyarázta Mischinger, aki ugyanakkor azt tapasztalja, hogy a színésznő még mostanában is játszik a tűzzel, ha a közelgő per szóba kerül valahol.

– Viki nyilvános megjelenései során még most is azt tapasztalom, hogy belém marogat. Azt látom, hogy sértve érzi magát, és a nyilatkozataiban elhelyez olyan tüskéket, melyekkel engem akar megsebezni. Teszi ezt időnként kerek perec, időnként pedig óvatosabb, de egyértelmű utalásokkal. Itt jegyezném meg, hogy idővel az is megeshet, hogy valóban megharagszom rá. Történetesen ha a kijelentéseivel konkrét kárt okoz nekem, de bízom benne, hogy ez nem következik be – tette hozzá a Farm VIP egykori játékosa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!