Celebmustra

2023.03.12. 19:51

Gáspár Laci, Győzike és Radics Gigi is mozgalmas hetet tudhat maga mögött

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

Nool

Gáspár Laci feleségével, Nikivel közös képet posztolt közösségi oldalán

Forrás: Instagram/Gáspár Laci

Ezt üzente a nőknek Radics Gigi

Az endrefalvai származású énekesnő a szerdai nőnap apropóján fogalmazta meg véleményét Facebook-oldalán:

Kedves sorstársaim, csak azt szeretném mondani nektek, ember feletti erővel bírunk a mindennapokban, a munkában, a gyereknevelésben, a háztartásban és minden egyes területén az életnek. Még ha néha nehéz is helytállni, mindig emlékeztessétek magatokat, hogy különlegesek vagytok, és bármikor-bármire képesek vagyunk, hiszen tudjátok az Isten azzal a különleges adottsággal áldott meg minket, hogy egyszerre tudunk több dologra is figyelni

– írta bejegyzésében Radics Gigi.

Fontos véleményt fogalmazott meg a nőkről Görög Zita

A nőnap alkalmából Görög Zita is megosztott egy bejegyzést Instagram-oldalán, amit kisfia, Titi gondolatai ihlettek. A modell gyermeke ugyanis arról kérdezte édesanyját, hogy miért szokás virágot ajándékozni a nőknek március 8-án. Zita úgy fogalmazott, azt kívánja minden nőnek, hogy egy kisgyermek szemével lássa magát és egymást is. 

Talán ideje lenne, úgy igazán kézenfognunk egymást. Elismerni! Emelni! Megbecsülni! Szavakkal simogatni! Dícsérni a bennünk élő éjszakázó anyát, a dolgozó nőt, a rendrakót, a fészekrakót, a cipekedőt, a kitartót, a mindent megoldót, az értőt, érzőt, meghallgatót, a vicceset, az okosat, a rohanót, a dolgozót, a sokszínűt, a kedveset... Nem versengeni gyereknevelésben, edzőteremben, munkahelyen és online térben. Sosem tudhatjuk ki sétál sötétebb lélek folyosón, kinek esne jól egy jó szó. Viszont tudom, hogyha nem is azonnal , de apró lépésekkel, ebből a lestrapált, kritikus, túlterhelt női társadalmunkból egy varázslatos közösséget építhetünk!

 – fogalmazott a modell.

Titokzatos dologra készül az EDDA gitárosa

Alapi István egyelőre még rejtélyes bejegyzésben írt a Hajnóczy Somával közös projektről.

A héten a művész egy budapesti kávézóban koncertezett, melyről Facebook-oldalán több videót is megosztott. Íme az egyik:

„Little bit of fokhagyma inside” - előkapta angol tudását Gáspár Laci (videó)

Gáspár Laci főzőtudománya mellett az angol nyelvtudásába is betekintést enged, az énekes is részt vesz ugyanis a VIASAT3 Troll a konyhában című műsorában.

„Ha belerakod azt, megöllek!" - virslivel a kezében lépett fel Mardoll Gáspár Laci ellen

Elszabadultak az indulatok a konyhában...

A balassagyarmati származású énekes viszonylag ritkán posztol feleségével, Nikivel közös fotót Instagram-oldalán, a héten viszont kivételt tett. Egy későbbi bejegyzéséből kiderült, hogy az autó, amiben a feleségével közös kép készült, valójában egy vadiúj autócsoda, s a következő időszakban Laci ezzel a járgánnyal rója majd az utakat.

Félmillióért már vehetsz egy slágert a Fekete Vonat rapperétől

Újabb botrány kezd kialakulni a Fekete Vonatból megismert Beat körül: a balassagyarmati származású művésznek ezúttal az ingyenmunkából lett elege.

Szorcsik Viki elmebetegnek titulálta Varga Viktort (videó)

Közösen szerepelt a Sztárok a reptéren című műsor vasárnapi adásában Szorcsik Viki és Varga Viktor. A színésznő a műsor egyik beharangozó videójában őszinte véleményt fogalmazott meg az énekesről...

Nógrádon töltött egy estét kiskutyájával a héten Szorcsik Viki. A salgótarjáni származású színésznő Instagram-bejegyzésében azt írta, csodásan érezték magukat kiskedvencével, emellett kiderült az is, hogy Viki igazán büszke arra, hogy Nógrád vármegyéből származik...

Győzike oldalán tűnt fel a középső ujját mutogató Berki Mazsi

Láthatóan nagy a harmónia a nógrádmegyeri showman, Gáspár Győző és Berki Krisztián özvegye között.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!