Celebmustra

2023.03.05. 19:50

Exkluzív koncert, rajongás és rajongók – ez történt a nógrádi celebekkel a héten

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

Nool

Alapi István Salgótarjánban adott zártkörű koncertet(borítóképünk egy korábbi salgótarjáni rendezvényen készült)

Forrás: Nool archívum

Fotó: Hüvösi Csaba

Exkluzív koncertet adott Salgótarjánban Alapi István 

Zártkörű koncertet adott egy jótékonysági bálon Salgótarjánban a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Technikumában szombaton Alapi István. Az EDDA gitárosa köztudott, hogy a nógrádi megyeszékhely szülöttje, így minden bizonnyal örömmel tett eleget a meghívásnak. A fellépésről egy kis ízelítőt is mutatott közösségi oldalán a művész:

Különleges apa-fia programot szerveztek Gáspár Laciék

VR Vidámpark-ban járt a hétvégén kisfiával Gáspár Laci. A balassagyarmati származású énekes egy fotót is közzétett Instagram-oldalán, bejegyzéséhez pedig csupán annyit írt: „Nagyon komoly ez a hely!”

Egymilliót ajánlottak Pokorny Liának egyetlen találkozóért

Extrém ajánlatot kapott a salgótarjáni kötődésű színésznő: felkérték egy születésnapi találkozóra egymillió forintért cserébe.

Szia. A szülinapomat szeretném emlékezetessé tenni. Érdekelne egy találkozásért cserébe egymillió forint? Konkrét elvárásaim nincsenek, mindent megbeszélünk. Diszkréció adott és elvárt 

– szólt a Pokorny Liának adott ajánlat. 

Nosztalgiázott Radics Gigi

Erre a fotósorozatra, aztán kaptam hideget-meleget, nekem mégis nagyon jó emlékeim vannak a fotózásról, és a végeredményért pedig hálás vagyok a csodálatos stábomnak. 

– írta szombati bejegyzésében Facebook-oldalán Radics Gigi

Sütisuli Gáspár Beával: így készül a pisztáciás képviselőfánk!

Egy igazán különleges süteményt, pisztáciás képviselőfánkot készített a nógrádmegyeri háziasszony, a receptjét pedig szerencsére a követőivel is megosztotta közösségi oldalán. Azt, hogy hogyan készíti Gáspár Bea ezt a finomságot, korábbi cikkünkben olvashatjátok:

Most már biztos: Gáspár Győző hatalmas ValMar rajongó lett

Győzike időről időre hangot ad a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán iránti szimpátiájának. A showman és a srácok közötti jó kapcsolatnak ezúttal egy újabb videó szolgált bizonyítékául, melyen Győző a duó nevét ábrázoló ruhákban szerepel.

A nógrádmegyeri showman ValMar-ék mellett Kovács Kati legendás slágerét is minden bizonnyal nagyon kedveli, olyannyira, hogy még bulinótát is csinált a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnő híres dalából.

Robbie Williams koncertjein tombolt Szorcsik Viki

A művésznő egészen Németországig utazott azért, hogy találkozzon kedvencével. Szorcsik Viki – az Instagram-oldalán közzétett bejegyzés tanúsága szerint – rögtön két koncertre is ellátogatott Németországban, s ha már ott járt, időt szánt a helyi látványosságok feltérképezésére is. Bejegyzésében lapozgatva felbukkan egy rövid koncertfelvétel is Robbie Williams produkciójáról, amit még az ex-szépségkirálynő, Horváth Éva sem tudott szó nélkül hagyni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!