Celebmustra

2023.02.05. 19:50

Szánkózás, motiváció, konfliktus és gyász – ez történt a nógrádi celebekkel a héten

A nógrádi kötődésű hírességek ezen a héten is megosztottak néhány érdekes, boldog vagy éppen szomorú pillanatot rajongóikkal. Összegyűjtöttük, hogy mi történt velük az elmúlt napokban.

Nool

Mátraszentistvánon töltötte a hétvégét családjával Pindroch Csaba

Forrás: Facebook/Pindroch Csaba

Mátraszentistvánon pihent családjával Pindroch Csaba

Épp egy hete számoltunk be róla hírportálunkon, hogy ismét lehet síelni a korszerűsített mátraszentistváni síparkban. A havas lankák már múlt hét végén is megteltek a sí- és snowboard-tudásukat tesztelni vágyókkal, s a park a szánkózókat is nagy szeretettel várja. E hét végén két ismerős arccal is találkozhattak Mátraszentistvánon a szerencsések, hiszen az ismert - salgótarjáni származású - színész, Pindroch Csaba és színésznő felesége, Verebes Linda a művész oldalára vasárnap délután feltöltött fotó tanúsága szerint ezt a célpontot választotta a hétvégi családi kikapcsolódás helyszínéül.

Sítalp, szánkó, babakocsi… 

– írta a fotó mellé a Jászai Mari-díjas színművész, ami arra enged következtetni, hogy három nagyobb gyermekük mellett a család legfiatalabb tagja, négyhónapos kisfiuk is velük tartott a Mátrába.

Tele van ötletekkel és tervekkel Görög Zita

A csend csupa hang, ha érted ezt a néma jelbeszédet

 – írta Instagram-oldalán a napokban Görög Zita. A Nógrád megyei származású modell szerint vannak dolgok, amiket nem szabad kimondani.
– Annyiszor megfigyeltem magamon, ha egyszer kiejtem őket a számon, ott meg is rekednek, és azzal vége. Nem válik belőlük valóság. Megszületnek a csendben, majd csak hanggá válnak. Most ezen dolgozom. Előbb megformálom magamban, tetté alakítom és aztán beszélek. Annyi ötletem van erre az évre. Van ami régóta csendben érlelődik, és a zajtól agyoncsapottak is megvalósításra várnak – fogalmazott bejegyzésében a híresség.

Gáspár Evelin megvált hosszú tincseitől: így fest vadiúj frizurával

Drasztikus lépésre szánta el magát Gáspár Evelin: vélhetően vágyott egy kis változásra, ezért levágatta hosszú barna haját.

Evelin szombaton egy szórakozóhelyről is bejelentkezett. 24 órán át elérhető Instagram-sztorija szerint barátnőivel bulizott a fiatal híresség.

Stex, ez a lényeg: évekig érlelődött Szolnoki Péter és Haagen Imre közös dala

Különleges hangvételű közös dallal rukkolt elő Szolnoki Péter és Haagen Imre. A Stex című nóta görbe tükröt tart a világnak.

Radics Gigi gyászol: hatalmas veszteség érte az énekesnőt

Hűséges társát veszítette el az énekesnő. Radics Gigi megható közös képpel búcsúzott tőle közösségi oldalán.

Szabyest: „Gáspár Laci olyan, mint egy növény, sőt a növények talán jobbak”

Még mindig nem ért véget Szabyest és Gáspár Laci online szócsatája. A fiatal producer újra szájára vette a balassagyarmati származású énekes, akinek szerinte nincsenek felmutatható eredményei az elmúlt 13-14 évben...

Elképesztő fogyás: Gáspár Virág megmutatta gyönyörű alakját

Alig lehet ráismerni Gáspár Virágra, aki falatnyi topban pózol Instagram-oldalára feltöltött fotóján.

És végül íme Alapi István és az Edda Művek legnépszerűbb slágerei

A salgótarjáni születésű Alapi István 1987-ben gitárosként csatlakozott az Edda Művekhez. Összegyűjtöttük az ország legnépszerűbb rockegyüttesének legnézettebb Youtubra feltöltött videóit, melyeket korábbi cikkünkre kattintva hallgathattok és nézhettek vissza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!